Over Ons
Over Ons
Foto Les Pavés

Les Pavés

Lennert en Lorenzo zijn wij, een – energiek en dynamisch – duo. Lorenzo is gecertificeerd vastgoedmakelaar en Lennert gediplomeerd kinesitherapeut. Vanuit onze jarenlange horeca-ervaring, onze passie voor lekker eten en sociaal contact starten wij in 2018 onze eigen feestzaal Les Pavés in de Molenstraat in Eeklo.

Vrij snel gaat het als een lopend vuurtje dat je bij ons moet zijn voor een smakelijk en gezellig feestje en onze weekendagenda zit dan ook heel snel overvol.

Ontstaan van
La Boutique

Een volgende passie die we reeds lang koesteren is die van het decoreren en het gelukkig maken van al wie ons dierbaar is met cadeautjes. Van daaruit groeit het idee om een winkeltje te openen boordevol leuke decoratiespulletjes en de meest unieke geschenken.

In november 2019 opent La Boutique de deuren voor elke snuisteraar, op hetzelfde adres als feestzaal Les Pavés.
Foto_LaBoutique
Foto_Covid

Covid, een moeilijke periode

Covid dwingt ons creatief te zijn in een moeilijke periode. De feestzaal en winkel wordt in 2020 – 2021 driemaal gesloten wegens de aanhoudende covid-pandemie.

Bedrijven die normaal in Les Pavés een personeelsfeestje organiseren, worden in deze sluitingsperiode als alternatief voorzien van een mooie box, samengesteld door La Boutique ter compensatie van het feestje. Deze boxen worden enorm goed onthaald en een nieuw concept wordt geboren.
Foto_Covid

La Boutique
wordt Kad'Or

Als snel wordt duidelijk dat – na het lossen van de covid-maatregelen – de combinatie van feestzaal / winkel / pakkettenbedrijf te intensief is. Omdat we enorm houden van het brengen van een lach op het gezicht van iedere gouden medewerker, besluiten we om de particuliere winkel te sluiten eind 2021 en het B2B-concept veel dieper uit te werken onder een nieuwe naam:
Kad’Or – Het gouden schouderklopje – is geboren!
Logo Kad'Or
Toekomst_Kad'Or

Wat brengt
de toekomst?

Als energiek duo hebben we nog héél wat plannen en toffe projecten. Zo zullen wie ieder jaar een volledig nieuwe brochure ontwikkelen met personeelgeschenken, aangevuld met seizoensartikelen voor Pasen en Sinterklaas.
Daarnaast organiseren wij ieder jaar een netwerkevent voor onze B2B klanten, waarop wij sprekers uitnodigen en onze laatste nieuwe collectie voorstellen.

Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van het event en onze nieuwste collecties..

Toekomst_Kad'Or
Molenstraat 204
9900 Eeklo
BE 067.871.461
+32 476 83 43 09